Söndag

Fast det varit långhelg så känns det som om den sm vanligt bara sprang förbi! Har iof haft ganska fullt upp den här veckan,, ridit en dag extra o lite sånt=)
Igår va de iaf trettioårs fest =)


Födelsedagsbarnet=)
 


Va trevligt men va nykter o körde så va hemma ganska tidigt,, men men det går flera tåg=)

Tidigare på dagen så va jag hem till Madde o träffade lilla fina valpen









Söt va ?! =)

Lite andra bilder som jag bara lägger in...




















Trevlig söndag alla glada =)

Måndag morgon!!

Va ju jätte duktig att skriva ett par dagar, sen nu va det redan måndag o jag skrev sist i onsdags!! Vad hände???
Hmm ja ja så kan det väl vara!!!

Torsdagen red jag väl iaf=)

Fredag hade vi farmor här på mat o sällskap

Lördagen va Maja o jag ner med barnvagnarna på barnens dag=)

Söndag  Började med att åka ut till stallet på morgonen.. Fick Rida "nya" hästen "landtutte" som jag kallar honom (Landbubi tror jag han heter) han e typ 1.75 såå rätt så stor kan man säga! Störst i vårat stall iaf=) Rätt trevlig häst dock lite svårare att få stop på,, men han hade blvit bättre sa K så vi gav oss iväg till gropen där det fanns en massa naturhinder=) Så landtutte o jag hoppade hinder,, vad säger man?! fort gick de emellan åt men stannade gjorde han ju iaf till slut,, he he
Efter det va det bara att trampa på gasen för att hinna på Lillemans första fotbollsmatch,, så kom dit i andra halvlek ner springades i ridkläder ( en mindre vacker syn) men dit kom jag iaf=) Dom vann den första med   8-3 Lilleman stod=)
Hem fixade lite lunch sen iväg på match nummer 2  den spelade dom oavgjort....Farmor Helga Anette Robin va oxå med så man kan ju säga att det barnet har en ganska stor hejjarklack=)


efter det då hem till mamma för att träffa min moster från Sthlm o hennes man=)) Hade inte sett dom på hur länge som helst så det var jätte skoj,, alex han fick läppen så han kände minsan inte för att var asocial.. så kan det vara=)
Har tagit lite bilder så slänger ut dom=)))




Cartan =)













Sompa o Svea <3




Hemma hos mamma =)

Gunilla o Rille =)














Hejdå allihopa..... =)


Onsdag

Tog lite bilder från igår som jag tänkte börja lägga in!!!

På dan var det iaf dax att åka o besikta "skrothögen" Helga o jag åkte jaa den lilla söta va ju oxå med=)

Kan ju lova att hans huvud gick som en propeller på besiktningen massvis med sladdar i taket som åkte omkring, ha ha såg faktiskt rätt kul ut=)


Å skrothögen numera omdöpt till Pärlan gick igenom med ett bra att veta bara=) JIIIIPPPPIIIIEEEE
Trodde verkligen inte det med tanke på all jävla otur jag haft den sista tiden, har ärligt funderat på om han där uppe har ngt emot mig,, men kanske inte de då=)

Sen va det dax att åka till Stallet, bästa stället på jorden <3
Hade en date med fina Milka=)

Milka o Cartan

Tjejerna o Peter Pan =)


Det va den dagen!!

Idag då så kom en jobbarkompis o hennes grabb över o fikade lite, skit kul o träffa henne har inte gjort det på evigheter kändes det som...
Sen kom min kära lillesyster över för att fixa håret!! så nu e hon lika blond dom oss andra ( förutom mamma då) Blond o dum, he he

Vi tog med oss alex ut sen o hundarna o gick till hundgården så vovvarna fick busa lite



De va jättekul tyckte alex=)

Syrran i kastar tagen =)


Sen gick vi förbi lekparken en sväng så den lilla fick gunga lite...





Japp den va väl den här dagen!!


natti natt alla glada
Nu är de dax för greys=)

Tisdag

Tisdagar är en utav mina favoritdagar, för då e de ridning=) Japp e ju det roligaste jag vet just nu så, jaa förutom att vara med mina fina barn då!!
Ska till köping idag o besikta bilen o de känns mindra bra! Har haft en sådan satans otur den senaste tiden så det bara känns i hlea kroppen som om den inte kommer gå igenom o det vet jag inte vad jag gör:(

Tog lite bilder på den lilla söta igår när vi gjorde i ordning oss för dagen ( allvarligt jag har verkligen köpt en rosa o en gul tandborste till den lilla,, va e de för strul stackarn ;))


Borstar tänderna =)




I mammas säng <3





Morgon mys <3

I bilen

 
Världen finaste lilla bebis,, mitt allt <3


Trevlig tisdag alla glada

Hoppas min blir det oxå, men det lär ju visa sig efter besöket i köping!!! *håller tummarna*

Måndag

Måndag idag då hela dagen! Hade ingen vidare lust att kliva upp ur sängen,, va e de för strul med vädret?! Är fint väder en vecka lr ngt sen ska det regna tre,, verkar inte riktigt normalt!! Behöver solen.....
Den lilla söta roade sig med att "härja" typ halva natten*suck* så känner mig allt annat än pigg,, på honom märks de dock inte! Han röjjer på precis som vanligt! Har precis rymt ut från vardagsrummet ut till Svea o hennes hundmat, väldigt spännande tycker han,, mindre roligt tycker jag.. För när man flyttar tillbaka honom då får han "jucket" ha ha

Nähä om man ska dricka lite kaffe så man orkar med den här dagen då... Ska iväg på eftermiddan på "möte" känns lite halvdrygt :/ Den lilla ska oxå med o frågan är ju hur det ska gå,, men men det får gå som det går helt enkelt!! Dax att jaga bebis...
Trevlig måndag alla glada....

Söndag

Blev hembjudna till mamma igår på lite grillat! Å de tackade vi inte nej till...=)
Nettis va oxå där=)


Å den lilla söta oxå förstås,, men han fick inge grillat utan han fick helt enkelt nöja sig med torra kex! Men han va nöjd med de,, han är nöjd så länge han får vara med mormor,, han fullkomligt älskar sin mormor (tror det kan ha lite o göra med att hon skämmer bort den lilla,, men men det ska man väl få göra när man e mormor=))


Mormor o bebis


idag då så åkte iaf jag till stallet,, va ensam där lr ja Anita va oxå där men hon rider ju inte så hon räknas inte, he he
Kathy o tjejerna va på hopptävling i Enköping (tror jag de va) så hade en date med fina Milka =) o sju boxar att mocka *uuuurk* Va väl inge tvång men vill ju hjälpa till när dom skulle vara borta hela dan...
Så efter sju boxar o fyrtio min ridning kan jag säga att jag va bra mör i hela kroppen...

finaste hästen <3 Milka Diamond


Hem vilade en stund med den lilla söta innan det var dax att åka iväg på fotboll, mindre sugen på det kan jag lova!
Men vad gör man inte för sina barn?!
Så hopp o hej iväg igen,, till Rönnby o som vanligt sååå
vann dom!! =) HEJJA FRANKE!!!!
Så det gjorde de ju värt det... 10-2 blev det så Lilleman släppte bara in två mål,, han e så duktig han <3

Avslutade med en spicy hot för ngn mat orkade jag helt enkelt inte laga.. Får vara glad om jag ens kommer ta mig upp ur sängen imorgon,, ont både här o där efter den här dagen.. Det kostar att ligga på topp helt enkelt;)

Nähä nu ska det mysas i soffan innan det är dax för sängen

Trevlig sändag alla glada=)

lördag

Jaha här var det verkligen hundra år sedan man skrev! Känns inte lika viktigt att sitta här o skriva längre som de gjorde förut! Tiden räcker inte heller till känns de som... Rider ju tre dagar i veckan just nu,, o de känns kanonbra!!! =)
Dom andra dagarna är det antingen fotboll lr ngt annat som måste göras.. Och då glöms lixom det här "bloggandet" helt bort.... Sen helt ärligt med handen på hjärtat,, så ser ju nästan varje dag ut som den andra Liam o dom vinner sina matcher;) he he o jag rider antigen Cartan lr Milka... förutom det så händer det inte allt för mycke o klagar inte över det heller... Så här har jag ju valt att leva!! Å är riktigt nöjd med det, festa o sånt där annat trams klarar jag mig bra utan..
Har iaf lite bilder som jag tagit som jag tänkte lägga ut!!



Svea o lilla Alex

Hemma hos mormor



alex försöker i vild förtvivlan äta upp babygymet,, he he,, alla sätt är bra utom dom dåliga

Liten linslus =)

sur bebis

världens sötaste <3

Kickan =)



Madde o jag va o tittade på Magoos valpar igår,, såå söta så <3
Så Madde valde ut den lilla hon ska ta med sig hem sen=)






Trevlig lördag alla glada =)

Lördag

Redan ny månad, redan andra maj?? Vart tar tiden vägen!? Känns som om dom sista veckorna bara sprungit förbi, har ju längtat efter våren, men på ngt sätt går det som vanligt för fort. Varje år lovar jag mig själv att jag ska njuta av våren, varje år så bara blir det grönt utan att jag hinner med.. Känns lite retsamt,, MEN NÄSTA ÅR DÅ SKA JAG NJUTA!!

Har inte hunnit in här heller, har knappt datorn på faktiskt! Små snabba svängar mest... Försöker tillbringa all min lediga tid i stallet lr rättare sagt försöker tillbringa all tid i stallet! Har slutat på ena stället så håller enbart till ute i Lilla ansta just nu finns hemsida för den som är intresserad=)
http://www.stallansta.se/

Jaha roligare än så va de inte! Ska ta o fixa i ordning lite här hemma nu innan det är dax att ta sig upp till IP o hejja på "lilleman" =) Trevlig lördag alla glada....

Mitt liv i lite bilder =)

Värlens sötaste med gröt i hela ansiktet <3

Lilla Svea på mormor o morfars baksida,, (så roligt att få följa med  tyckte hon=) hon är ju nästan lite portförbjuden där efter att ha pissat på badrums mattan o ätit lite på morfars sko,, hmm undra varför he he  )



Morfar i planterar tagen=)






Madde o Sandra =)


Stall Lilla Ansta
Milka 'Cartan o Nero


RSS 2.0