Tisdag

Känns som om dagarn går fort, riktigt fort! Kan kanske ha ngt att göra med att man jobbar. Känns nästan som om man flyttat in på jobbet är där precis heela tiden känns det som=) Men trivs ju så ska väl inte klaga..
Igår va jag iaf o red för första gången på tre veckor lr ngt sånt! Va riktigt skoj,, fast man orkade ju ingenting, jag var dygnsvettig o hästen va knappt varm!! Kändes inte riktigt bra, konstigt med tanke på att min läkare sa att rida enbart var motion för hästen..

Idag ska jag iaf jobba kväll, känns ganska bra va iaf förbannat skönt att få sova i morse =) och innan jobbet ska jag iväg på massage riktigt längtar, ska bli så super skönt!!!

Nähä duschen sen ut o promenera :D
Trevlig tisdag alla.......

Lördag

Lördag i dag o ledig=) JIIIIPPPIIIEEEE.....
Den lilla söta vaknade sex fick en flaska välling somnade om och sov till nio,, en väldigt duktig liten bebis det där;)
Idag ska Lilleman o jag ut o resa lite i den vida världen,, ska bli kul framför allt för Lilleman,, själv så gör man ju allt för sina barn, så är det bara...
Liselotta o Helga va här en sväng igår kväll Liselotta gjorde lite nya slingor på mig,, så nu e man lite blondare igen=)
Men hur som helst så tog helga ett superfint kort på henne,, men vi glömde lägga in de i min data,,, så kortet kommer jag lovar!! he he !!        Jag bara måste köpa nya mobil men bra kamrea o det fort,, o den ska hållas långt ifrån den lilla o det är ett som är säkert....

Nähä om man ska ta o sätta lite fart då,, ska ju snart åka
Trevlig lördag alla glada:D

Onsdag

Idag var det dax att atårgå till verkligheten igen då,, ska snart iväg till jobbet!! Ska bli skönt men alltid bra jobbigt innan man har kommit iväg.. Den lilla har bara varit sur idag jag som hade lovat mig själv att jag inte skulle städa lr plocka ngt alls idag utan bara leka med honom. Och det va ju han intresserade av, NOT! Han har bara varit sur inte velat äta lr nånting så med våran vanliga otur så blir han väl sjuk nu igen lagom när han blivit frisk ifrån magsjukan.. Småbarns perioden när dom börjar på dagis består ju enbart av sjukdommar känns det som... Så pinsamt o behöva va hemma från jobbet hela tiden*suuuck*

Har iaf roat mig med att varit ute o promenerat på förmiddan i kylan,, va ganska skönt o man blir ju varm när man går=) Sen gick Buddha o jag till "stora" lekparken o gungade o sprang runt lite där,, så har iaf infriat mitt löfte så, har lekt med barnet o städat har jag inte alls gjort idag!!! Har faktiskt inte ens lagat mat,, vi åt rester=)
En riktig slappardag med andra ord, fast man kan ju behöva sådan dagar oxå..

Nu väntar jag på min kära mor som ska komma o passa barnet..
Trevlig onsdag alla glada=)

Mot jobbet...........

Måndag kväll...

Va en sväng till läkaren o det va väl den värsta läkaren jag varit med om! Va så nöjd med att jag skulle få en ny familje läkare o för att han va svensk, har haft lite språksvårigheter med några av dom andra jag träffat,, dom har varit hur gulliga som helst men känns som om en poäng blir missad när man inte kan kommunicera.. Å va vad då det här för idiot på ren svenska?! En riktig översittare *gaaah* känns så jäkla frusterande att betala för att träffa ngn  idiot,, han menade på fullaste allvar att alla mina "problem" som tidigare läkare har sagt har att göra med ämnesomsättningen berodde på att jag va otränad.. För rida gott folk det är bara träning för hästen om man ska tro honom!! Imorgon ska jag lämna prover o då är det jag som listar om mig och det snabbt!!!!

Efter den persen tog jag med mig syster yster o lilla Buddha som precis haft magsjuka till ikea( sorry gott folk om ni blev smittade, men han är bättre idag....)
Kände att jag behövde piggas upp så inhandlade en ny bokhylla (Expedit tror jag den hette så fin såååå) o en massa nya kuddöverdrag=) Så nu är det minsann jättefint här hemma!!!!
Hittade även överkastet som jag tittat på en längre tid i fyndhörnan, 300 billigare o sånt tycker vi om!! Så som vanligt när man åker dit så gjorde jag av med alldeles för mycke pengar,, men det kan inte hjälpas,, känner att det är dax att förnya här hemma,, på alla fronter;)

Men nu är ju allt det jobbiga kvar,, allt små plock med en astjurig bebis som bara vill bli buren på...
Så om man ska ta o sätta lite fart då istället för att sitta här....

Nästa projekt är en ny mobil så man kan börja lägga in lite kort här igen....
Trevlig måndag alla glada...

Måndag o magsjuka!!!!

Jaha skulle ha jobbat helgen men den lilla söta fick,, helt plötsligt magsjuka!! Vad kom den ifrån?? Ingen i omgivningen har o när jag ringde dagis i morse så hade dom inte det där heller!! Att man alltid ska spekulera så mycke angående vart allt kommer i från, magsjuka har han ju o så är det ju bara....

Ville ju så gärna ta en sväng till ikea o köpa den nya hyllan *suuuck*
Men har jag tur så kanske jag kan övertala syrran o följa med då kan hon sitta i bilen medans jag springer in!!! Måste ju roa mig med ngt,, igår stor städade jag överallt tvättade sofföverdrag o vädrade mattor,, blev så fint så=)

Nähä om jag ska gosa lite bebis innan det är dax att göra sig i ordning....

RSS 2.0