Lördag

Så har halva helgen redan gått,,, tiden bara springer förbi!! Helt otroligt..... O Imorgon ska jag sluta röka,, IGEN...Bara tredje gången, he he
Men själv "sluta" är inte så svårt,, de blir lixom svårare efter ett tag.. Men men nya friska tag!! Så imorgon är det rökförbud på balkongen som gäller,,, men bästa fikavännen Helga ska ju oxå sluta, värre med Danne.. Hmm måste få honom o inse att han oxå vill sluta igen... Saken är ju bara den att han vill ju inte, men får helt enkelt övertala honom... I vilket fall som helst så får han ju inte heller röka på balkongen längre iaf!!! =)
Helt otroligt vilket gift dom där jävla ciggaretterna är,, slutade när jag blev gravid, fick ett återfall i slutet på graviditeten, slutade igen när Alex föddes o började röka samma dag som jag slutade amma!! Men hur sjukt är inte de då?! Inga problem alls att hålla upp så länge jag ammade,, men sen,,, Ja va f**n hände!! *suck* O saken är ju den, en cigg sen är man lixom rökare på direkten igen,, sinnesjukt!! Men som sagt nu j*klar!!!


Hade fullt med "måsten" idag,, hann med ett utav dom,starkt jobbat!! Fastnade sen hemma hos mamma istället! Fick lite god mat o efterätt =)) Det var mycke trevligare hur som helst, o städningen lär ju inte gå ifrån en, hur mycke man än önskar de!!!

Nu är det iaf soffläge o lite "poppisar" som står på schemat...

Trevlig lördag alla glada =)

Fredag

Blev väckt kvart över sex imorse av den lilla söta....Inte så värst vidare skoj,, men möttes av den här synen när jag tittade över spjälskyddet

Svårt o vara tjurig då;) Så sööt o så lycklig <3

Hämtade sen upp Mia o vi lunchade  på stan..

Efter det åkte jag hem till mamma o lämnade "buddha" (tur hon har haft lite semester nu så hon har kunnat vara barnvakt så mycke som hon har) O hämtade Madde o Nettis  sen åkte vi o köpte färg! Ska ju börja fixa i ordning sovrummena nu=)
Hämtade sen upp Danne oxå,, vidare i full fart både hit o dit... O avslutade med taccos hemma hos mamma o "så ska de låta.." 
Nu är det sängen som står på turordningen så man orkar med morgondagen
Lilleman ska åka till Dalarna o åka slalom <3 med hans tyr så lär han väl komma hem med minst  ett brytet ben;)

Trevlig fredag alla glada

Vad händer???

Igår kväll när jag helga o jag hade varit ute med hundarna sista vändan så luktade det branrök i hela trappen! Himla obehagligt när man har en massa barn som ligger o sover! Så dom runt i källaren o tvättstugan o överallt o tittade,, men inte hittade dom något som brann.. Lilleman va helt hysterisk här hemma o ville absolut inte  sova, så jag lovade honom att jag skulle sitta vaken en stund o hålla koll.. Efter cirka en halvtimme luktade det fortfarande,, även uppe hos Helga o Beckis... Så ytterligare en granne ringde 112 o brandkåren o polisen kom,, Men inte f**n hittade dom ngt som brann!!!
Men efter den cirkusen så tog de bra många timmar innan jag kunde somna om igen...

Naturligtvis så hade jag ju mobilen med mig,, så passade förstås på att ta lite kort=)))










Ja ja men inte nog med detta då,,, försökte vila en liten stund med "buddha" här på förmiddan,, gick som vanligt inte!! Men döm om min förvåning när jag tittat ut gnm balkongen o de står TRE branbilar här utanför!! Wtf händer på mitt område,, har sprungit här fram o tillbaka o försökt lukta, som sagt obehagligt med bränder när man har en liten,, Men varken känt brandrök lr sett ngt!! Så knackade de då på dörren för en lite stund sen o där stod dom då,, männen i uniformerna ;) Då visade det sig att dom hade brandtillsyn!! Allvarligt,, med TRE bilar,, ja ja så kan de vara=)))

Ska iväg o rida idag på Milka ska bli skoj=)
Mamma ska komma o passa "Buddha" tills Danne kommer från jobbet,, han skulle fixa en romantiskt middag tills jag kom hem?! Hmm undra vad han är ute efter,, he he ;)
Men men bara passa på o njuta!!!
Ha en trevlig dag alla glada...
Seee yaaa

Onsdag

Den lilla söta har sovit riktigt bra inatt, han vaknade en gång men somnade ganska snabbt om igen! Kände mig faktiskt rätt utvilad när jag vaknade! Å det hör ju verkligen inte till vanligheterna... =)

Idag så hade vi bestämt att vi skulle åka ut till Björnön o åka lite pulka, med mormor o mina kära systrar! Nu kunde inte Nettis följa med för hon har blivit sjuk, men vi andra tog oss ut=)
Va hur mycke folk som helst där o alla åkte som galningar,, men Lilleman va nöjd iaf=)
Min söta syster Madde <3



Min kära mamma <3




Efter pulka åkandet (vilket inte varade så länge eftersom "Buddha" ganska snabbt tröttnade på att sitta i vagnen) Så gick vi upp på resturangen o fikade.. Men allvarligt vilket skämt!! Fika för fyra personer 200 kr,, sanslöst!! 22 kr för en liten kopp kaffe,, jag trodde dom drev med oss!!! Nää usch det stället var inte att rekomendera de är då ett som är säkert.. Har själv jobbat där för typp 100 år sedan, då på vintrarna sålde vi alltid varmchoklad med vispgrädde o hembakt kanelbulle,, tror dom gjorde det nu oxå men shit bullarna va dom absolut minsta jag sett... Nää fy sjutton,, dit lär man inte gå flera ggr... Nästa gång grillar vi korv istället...
"Buddha gillade iaf resturangen(kan bero på att han fick pure från ica istället;)








så på vägen hem åkte vi förbi Spicy Hot o köpte med oss mat hem istället.. Å där gott folk får man massor för pengarna,, mee like=)

Nu ikväll så står Greys på schemat o bara vara=))

Har fortfarande en magsjuk karl:((

Så trevlig onsdag alla glada!!!!


Tisdag

Vaknade imorse o va helt slut,, känns som om de är en ständigt återkommande känsla hos mig!!! Lilla "Buddha" roade sig åter inatt igen med att vakna halv tre för att ligga vaken o "leka" i en timme!! VARFÖR?! Va först sugen på att gå upp o ge honom välling men det är ju bara bra att han vänjer sig av vid att äta! (det verkar ju iaf funka hyfsat) om han bara nu kunde sluta vakna o "leka" på natten.... Fick ligga o stryka honom över håret inatt igen för att han skulle vara lugn,, så fort jag slutade började han slå på speldosan så de stod härliga till... Å den spelar ju så glatt (mindre skoj mitt i natten, när man bara vill sova)
Bestämde mig iaf för att idag va dagen som jag skulle sova middag,, jo tjena gick ju bra!Not!!!

Helga jag Alex o Lilleman har varit förbi Maja o Robban o tittat på deras söta lilla "Sebbe",, han va så liten o så söt=))
Nästan så man blir sugen på en till =) Å deras lilla han sov ju i stort sett hela nätterna!! Duktigt litet barn de där,, vet vissa andra som inte är lika duktiga... Å nej jag e inte bitter;)

Sen hämtade jag iaf syrran o vi va ut till Sandy o red lite!! Hon va så pigg o glad o lite busig=))
Va så skoj så.... Längtar redan tills på torsdag då jag får rida igen=)))
Tog lite kort ute i stallet

syrran som rider=)




Nu har Lilleman ockuperat teven,, han tittar verkligen på fotboll *suck* Brukar kunna titta på de jag med,, men gärna typ de lag som David Beckham spelar i lr ngn annan snygging,, annars e de inte så intressant;) he he

Nähä om man ska springa ut med odjuren då innan det är dax att sova...
Ha de bra =))

Måndag

måndag idag då o första dagen på sportlovet,, brukar alltid bli lite rörigt dom första dagarna när alla är hemma o ska trängas!! Men den här dagen har gått över förväntan måste jag säga,, bara hoppas att de håller i sig!!
Kan ju iof ha ngt att göra med att jag o lilla "Buddha" har varit borta hela dagen! Hämtade kära syster yster o sen åkte vi ner på staden=) Vi började med att gå på Kina, min absoluta favorit kinabuffe *mums*
Alex han lyckades tom charma han som äger choys=) Så han sprang o bar omkring på honom medans vi åt ,he he'





Sen va vi in på abf en sväng syrran skulle skriva in sig!!!

De va minsann hur tråkigt som helst tyckte Alex så han somnade=)

Så himla söt när han sover <3


Efter stan så åkte vi förbi mamma en sväng(ovanligt?!) o fikade lite.. Nettis ska ju minsann inreda Maddes rum oxå,, riktigt nice med en egen inredare i släkten=) Hon är så¨duktuigt så=)

Nu ikväll ska lilleman o jag ha filmkväll med god mat köttfärssås på burk( hans val!!! ) o chips o dip,, =)))

Ha en trevlig kväll alla

Söndag

Söndag heela dagen idag,, o de har faktiskt känts!!
Vaknade upp i morse till en vintervärld,, WTF hände med våren?! Nåjå kul för alla barn som har sportlov, men ändå,, vill ha vår...
Den lilla vilda bebin vaknade en gång inatt o ville äta,, hmm sen sov han till åtta! Tror att det är bättre att han sover lite längre på morgon iaf,, lr inte,, lr jag vet inte! Känner bara att jag har blivit helt fixerad kring det här med sömn...Sen när jag väl har möjlighet att sova på dan då kan jag inte sova!! Hajja den då,,, för mycke!!!''

Har iaf inte gjort ett endaste dugg idag, varit förbi helena o fikat en snabbis men det är de enda!
Har legat halva eftermiddan o tittat på film,, men de funkade de med <3

Nähä nu ska jag ut o ta en cigg,, inte många dagar kvar nu innan det är dax att sluta röka(igen)
Ha de =)

Höll ju på att glömma bort att lägga ut lite bilder=)
Tog ett kort på lilla "Buddha" imorse när vi försökte öva på att sitta ( han hatar att sitta, han vill bara hoppa)



 Vi va ut till stallet en sväng igår, heela familjen va med

Lilleman o "Buddha" <3

Vi hittade en liten kissebäbis där som va hur gosig som helst! Alex hade fått en gosedjurskatt dan innan som hade exakt samma färger=) Så han tyckte om "kissen" även om hon blev ngt närgången=))



Danne hemma hos mamma <3

 Avslutar med en närbild på mammas snygging <3



Lördag

Den lilla söta vaknade kl sex imorse.. Hmm men då sov han alltså hela natten,, men vette fasiken vad som är att föredra, upp klockan sex lr upp en gång på natten??!! Känns ungefär som att välja mellan pest och kolera://

så när klockan va tio då hade jag damsugit kört en diskmaskin hade en tvätt igång o stek i ugnen,, vilket lördagsnöje...
Men men så kan de vara..

Nu sitter jag här o försöker hitta lite ork till att åka ut till stallet,, väl där e de ju hur kul som helst! Men så här innan så känns de bra kallt*brrr* o bra jobbigt att hoppa i alla kläder... Låg o mös en stund brevid "Buddha" och Danne o de va precis livsfarligt för nu har jag lixom tappat sugen på att ens gå utanför dörren... Men men som sagt va bara man kommer dit så är de ju hur trevligt som helst!!! Skulle vilja ha lite vår!!!!!

Nähä mot stallet då da kanske=)
Glöm inte mössan i kylan gott folk=)))
Trevlig lördag

Fredag...

Insåg precis att jag inte hade skrivit sen i tisdags!! Hmm tiden o jag är inte bästisar längre,, har alltid fullt upp känns de som!! Å ändå gör jag absolut inget speciellt,, förutom o städar! Varje morgon den här veckan har jag haft ett projekt,, skura ugn o lister i köket,, städat garderober,, bytit gardiner o skurat runt i förnstrena  mm  *suck* Det som är mest fascineradne är att de inte ens syns!!! *stortjuter* Jag städar o städar o städar,, men det syns inte ens....

Igår va jag iaf med ida ut till stallet o red en liten sväng på fina milka =)
Det va så kul så,, passade på att ta lite kort

Milka

Milka

Dom har fått en ny liten maskot till stallet,, en supersöt liten shettis=))




Idag har vi iaf varit o lunchat på ikea,, första gången Alex lunchade ute!! =)
Han hade fullt upp o hålla kolla på alla runt omkring oss, va ju rätt mycke folk där kan man säga.. Ett fredagsnöje för många "svenssons" kan man ju lungt säga, restaurangen va typ proppfull,, men men mat fick vi iaf=)

Lilla "Buddha" på ikea <3

Sen va vi runt lite här o där,, Lilleman o Danne va o klippte sig =)
har tagit lite flera kort så lägger bara ut dom,, är några sen dom tidigare dagarna oxå=)

En nybadad liten "Buddha" <3



 


Far o son <3




Japp de va väl allt

Ha en trevlig fredag allihopa o va rädda om varann =)))
Bye

Tisdag

Började dagen med att städa garderober,, jag har verkligen inge liv!! Det enda nöjet jag har just nu är att städa,, o de absolut värsta är att de tame sjutton inte ens syns!!! Vi bor för trångt!!! *suck*
Men men lilla "Buddha" o jag städade iaf garedrober på förmiddan,, sen åkte vi o hämtade Danne på jobbet=)
Efter det så farde vi runt på diversen olika stället,, va tvungen att inhandla lite smått o gott till den förkylda lilla bebisen...
Han hade feber imorse men kände ändå att vi var tvungna att få komma ut en sväng han hade bara 38 grader,, o frisk luft är ju aldrig farligt... så medans vi ändå va ute så åkte vi förbi mormor o morfar en sväng=)
Danne skulle hjälpa morfar lite med bilen,, o tro de lr ej,, men dom fick igång bilen=))) Höjden av lycka för morfar=)))

På kvällskvirran som kom mormor hit o myste lite med bebisen,, som förövrigt har varit feberfri på kvällen=) *håller tummarna*
Japp så det va väl den här dan,, imorgon är det stallet igen=) Ska ut o rida med en tjej där så de ska bli skoj!!


Tog lite kort på lilla "Buddha" i morse när vi låg i sängen o gosade (jepp jag har tom mobilen med mig i sängen,, mitt liv, he he)
Så de blev en lite bildserie=)

Allvarlig bebis

Hungrig bebis

Å en superglad bebis<3

Ha en trevlig måndagskväll...
Bye

Måndag...

Den lilla söta är fortfarande sjuk, inge roligt! Han hade lite mera feber idag men inte så mycket att det är ngn fara!! Hoppas att det inte blir värre heller... Har fejat o städat här hemma, men inte blir det ngn direkt skillnad känns de som*suck*  Mutade lilla "buddha" med smörgåsrån o de gick ju bra,, not!! Han fick riktiga jucket, ha ha, tror han blev förbannad för att han inte fick inte tillräckligt mycke i munnen.. Sen va han hur arg som helst i nästan en halvtimme, för mycke! Å det barnet är inte det lättaste att få på andra tankar, det är ett som är säkert...

Har lite bilder som jag inte lagt ut tidigare som jag tänkte lägga ut nu,, så som vanligt blir det lite huller om buller,, men men det är som det är helt enkelt!!!


Fina fina Milka=)


Milka igen,, ingen liten häst=)

Alex som toker <3

Mor mor o Alex tittat på Nalle puuh

Lilleman


Skräcken med bogskydd över huvudet, he he

Danne o Nettis

Nettis


Mormor o Alex

Mormor o alex,, igen,, vilken tur du har mormor en massa bilder på dig;)


Ha en trevlig måndag allihopa

Söndag

Idag är det 6 månader sen jag låg på BB o födde lilla "Buddha" <3
Tänk vad tiden går fort,, redan ett halv år lilla tjocka bebisen=)

Har inte gjort ngt specillet alls idag,, grannarna va ner så vi lagade lite mat ihop,,,

Lilla "Buddha" är sjuk igen förkyld o så har han fått feber*suck* bara hoppas att det inte blir allvarligare än så....

Nej finns väl inge mera att skriva om,, en ganska händelselös dag, men det kan oxå vara skönt=)
Nähä ska inte ryggläge brevid Danne i soffan
Trevlig söndag allihopa

Lördag <3

Hann inte skriva ngt igår,, vette sjutton om jag skrev dan innan heller om jag tänker efter,, hmmm
Nåja hade iaf fullt upp igår! Va på spakväll med tjejerna från gamla stallet, supermysigt!! Över tio grader kallt ute o vi badade i en utomhuspool( bubbel givetvis) vägen från relaxen ut till poolen trots att den bara va ett par meter *brrr* de va iskallt!!! Men där satt vi iaf fem tjejer i bikini o mössa, skitschnyggt=) o pratade om allt o ingenting o drack diverse alkohol haltiga drycker,, riktigt trevligt=)

Senare roade älsklingen o jag oss med att gå ut o ta en cider,, rätt överreklamerat tyckte jag! Men han ville ju så gärna,, en annan va ju helt slut efter bubblingen=)

Idag har vi bara haft det mysigt ätit en massa gott o bara myst=) Va förbi mamma en sväng oxå, så morfar passade på att ge lilla "Buddha" äpple för första gången =) Han har en liten förkärlek för att trycka i den lilla ngt att äta o de uppskattas ju av den lilla! Han hade allra helst velat ge honom lite princesstårta,, men njaa kändes inte helt okej,, he he

Har tagit lite kort men orkar inte lägga ut dom idag, får helt enkelt ta de imorgon=)

Ha en fortsatt trevlig alla hjärtansdag o tänk på att ta hand om era nära o kära=)

Torsdag

Den lilla söta har faktiskt sovit heela natten!! Han vaknade till o då gav jag honom nappen o han somnade om!! *lycka*
Vilket då borde betyda att jag skulle vara piggare idag,, vilket inte är fallet?! Hmm den verkar som om vissa saker här i livet just nu är konstanta,, min trötthetskänsla är dessvärre än av dom!! Kanske det som är tjusningen med att vara småbarns förälder?!

Idag ska jag iag iväg o rida lite(igen) har faktiskt lite fjärilar i magen för idag,, ny häst o nytt ställe,, lr har varit med I ut dit ett par ggr,, men ändå så är det nytt!!!  Hästen då da är tydligen väldigt mycke häst,, hmm bara hoppas att man inte bryter både armar o ben ..... Undra vem som skulle ta hand om "buddha" då?? D måste ju jobba ,, farmor kanske:)

Va ut i går o red med lillasyster,, hade jätte trevligt! Är inte så ofta hon o jag umgås så där på egen hand,, så de va så kul så=)  Va ute o galoperade lite i mörkret,, hur kul som helst=)))

Nähä nu har lilla "buddha" tröttnat på att ligga på golvet,,,
Så återkommer väl senare,,,


Tisdag,,,

Lika trött idag som igår,, den lilla har blivit förkyld.. vilket då har inneburit att han har vaknat ett x antal xtra gånger varje natt!! Å de börjar kännas!!o synas dessvärre, ser ut o känner mig som ett vandrande lik... Spegeln o jag är inte bästisar nu, de kan jag lova!!

Annars har vi väl inte gjort ngt speciellt varit på maxi en sväng o införskaffat en nappflaska som jag hoppas lilla "Buddha" ska lära sig att hålla i själv ganska snart.... Vore rätt trevligt att bara kunna ge honom flaskan på natten o han åt själv!

Sen va vi iaf förbi mamma en sväng o fikade lite=)

Har bilder från felra dagar som jag glömt lägga ut,, så lägger bara ut dom!!!
Huller om buller,, men håll till godo=)







En glad liten "Buddha"

Lilla Svea


Alex i full färd med att försöka äta upp snutten,






Gott de här tyckte han =)



 Danne mormor o lilla Alex

Normor o Alex
Bara vet hur lyckliga både mormor o Danne kommer bli för dom här korten,, men kunde iaf inte låta bli att lägga ut dom=)) Sån tjej är jag!!!

Världens sötaste lilla syster Madde <3

 Alex vid matbordet,, vatten är gott=)


Värre med gröten, men han är ju hungrig så vad gör man inte;)


Nää nu är det soffläge som gäller innan det är dax att nanna kudde,, måste bara måste få sova inatt....
ha de allihopa=)

Måndag...

Jaha måndag idag o en helt ny vecka,,känns skönt längtar ju till våren så de är bara bra att veckorna går fort.
Den lilla söta vaknade flera ggr inatt,, han har minsann lyckats blivit förkyld o inatt va han alldeles täppt:/
Men efter lite koksalt näsdroppar o näsfrida så kunde han iaf somna om, men vaknade ju ganska snabbt igen för då va de ju dax att käka!! Så jag känner mig som en,, ja de vette faan!! Har iaf börjat morgonen med treo o en massa kaffe, så då kanske ni kan förstå hur man känner sig....
Lilleman har oxå lyckats blivit förkyld så han ville vara hemma från skolan idag,, men skickade iväg honom ändå! Vet precis hur de blir annars fram på dagen när han blivit lite piggare o alla kompisar börjar ringa då blir de ett jäkla liv.. Så bättre att han går så kan han gå hem istället för feber hade han iaf ingen!!!
De är bara hoppas att en annan klarar sig nu,, hela stället skulle ju rasa samman om en annan blev sjuk!
Fast sjukdom är en lyx man inte kan unna sig när man har småbarn... Så är de bara...

Nähä om man skulle ta o göra ngn nytta idag då kanske....
´
Otäckt med mordet på bäckby,, otäckt att inse att folk inte har ngn respekt för andra människors liv,,
Usch vart är världen på väg,, otäckt att beöva inse att man har barn som ska växa upp i de här!!!
Händer mycke läskiga saker i västerås nu o de känns mindre bra,, kanske dax att flytta,,, läskigt är de iaf!!

Söndag morgon!!!

Uppe med tuppen *gäsp* Den lilla söta ligger o sover önskar att jag fick ligga där brevid honom!! Men Men "Lilleman" har innebandy poolspel idag,, så det va bara till o ställa klockan o kliva upp o se glad ut ://
Till på köpet så snöar det ut,, härligt ska ju bara åka en dryga tio mil,,, JIPPIEE!! Kan ju inte bli bättre.. *suck*
Tack snälla helga för att jag iaf fick låna din bil med bra vinterdäck=)

Nähä om man helt enkelt ska ta o sätta lite fart,, måste nog börja med o dricka en panna kaffe lr två...

Lördag

Den lilla söta bebisen sov heela natten,, *lycka*
Han somnade runt sju igår o sov till sju imorse,, han fick en flaska välling innan jag gick o la mig,, men sen så sov han!! Till på köpet så somnade han om efter sju o sen sov vi till nio, så himla skönt! Och väldigt välbehövligt kan jag lova! Fast om jag känner mig piggare idag?! Nja de e väldigt tveksamt=)
Tror iaf att den lilla håller på att bli sjuik igen o därför sov han,, men tänker helt enkelt bara njuta av de för stunden o blir han sjuk så blir han =)

Har varit förbi mor min idag, lyckades komma lagom till lunch! Finns inge godare än mammas mat o till på köpet va de pannbiff*mumma* (enda gången min mamma tycker om sin egen mat,, annars är hon alltid så självkristisk o tycker inget hon lagar är gott!!! Och jag kan lova att alla hennes mat är supergod,,alltid)

Sen har jag även varit förbi min älskade syster yster en liten sväng=) Titta lite på alla hennes fina saker o gosat lite med alla "fula" djur=)

hämtade sen upp svärmor på tåg stationen hon har minsan varit o "kryssat" hon hde fått många förmaningar om att leta efter en blivande farfar,, men det enda kruxet va att vi vill bara ha en bilmekaniker!!! Så är det med det,, även nu om bilskrället är lagad så är det ngt vi saknar här i släkten, he he..
Men hon hade inte hittat ngn blivande farfar,, sicken osis ;)

Sen nu så är de soffläge o dumburken som gäller
Danne är sjuk,,,  o alla vet vi hur det är när en kille är riktigt förkyld*suck* Jävligt gnälligt med andra ord!! =)

Trevlig lördag alla glada

har tagit lite bilder men lägger bara ut dom =)) Orkar inte hålla på....


Syrrans lilla kisse


Syrran o Maritha =)


 Far o son gosar i sängen <3

Min lilla bebis <3










Fredag

Bilen är lagad!! Det va bränslepumpen,, billig historia de vette sjutton.. 2500 kr fattigare blev jag://

Men men jag har en bil=) Man får vara tacksam för de....


Va ner med lilla "Buddha" o tog kort idag,, gick superbra han va så glad hela tiden!! Det verkar vara en väldigt nöjd bäbis tyckte hon!! Hmm *kliar mig i huvudet* inte ofta va!!! Men han kan konsten att charma folk iaf! =) Lik far sin på den punkten iaf!!!

Har redan fått hem bilderna o måste få säga att jag blev supernöjd med dom,, porträttstudion rekomenderas varmt till alla som har små bebisar=) Va där med "Lilleman för en herrans många år sedan o va nöjd då med=)

Allvarligt borde vara förbjudet att vara så där söt ;)

Annars så har vi inte gjort så mycket,, sprungit runt på Maxi o letat efter välling som skulle vara mjölkfri men inte sjutton hittade jag ngn!! Så får väl fortsätta med den här vi hämtar ut från apoteket o leta vidare på en annan affär...
Lilleman har haft träning,, Sompa är med sin tjej,, Danne ligger o "jäser" i soffan,, "Buddha" sover o jag tänkte helt enkelt avsluta det här o gå ut o ta en cigg (väldigt onödigt) men fruktansvärt gott ibland;)

Ha en trevlig fredag allihopa=)


Avslutar med ett kort till på min lilla snygging <3 <3


Torsdag...

SUCK,, inte kunde morfar heller fixa bilen :/
Så idag bogserade vi bort den till en bilverkstad!! Bara hålla tummar o tår för att det inte är ngt allvarligt lr dyrt fel...

Majvor o Helga va förbi här,, Majvor ska verkligen föda barn om 11 dagar ( stackars henne,, de gör ngt ont)
va iaf tvungen att föreviga henne =)

Sittandes

och ståendes =)
Hon har verkligen blivit jättestor bara på typ en vecka lr ngt=)

De va väl typ den här dagen,,,

Så nu ska jag ta o kramas lite med min blivande=)
Trevlig torsdag allihopa

Onsdag

tog ju lite kort igår när vi va på väg upp till bvc för kontroll som jag glömde lägga ut,, så börjar med det tänkte jag!!!


Närbilder <3

så himla söt <3

Gick iaf superbra på bvc igår,, han är lite tjockare än han är lång konstaterade läkaren,, he he,, vilken nyhet =) Men han böehövde inte banta iaf, men vägde nästan 9½ kg som sagt va,, ingen liten kille de här =)
Men han sa inte ett ljud när han fick vaccinationen så duktig så,, brås på mor sin!! NOT!!!


Idag då har vi varit hemma hos mormor o morfar, kände lixom att det va min tur o vara där idag eftersom D var där hela eftermiddan igår=)
Mormor bjöd på semla hur gott som helst (mindre bra för vikten)
Morfar han satt mest framför datron helt maniskt bil letande;)
Är ju inte bara jag som har bilproblem för tillfället,,, skit bilar!!!


Mormor o bebis,, hon va inte allt för pigg på att vara med på kort,, mormor alltså lilla"Buddha" är ju ngt van kan man säga, he he
Sen kom moster Madde hem hon hjälpte mig att ge "Buddha" lite mat, ovanligt att han vill äta, NOT ;)



Sen prövade han hålla flaskan själv=)


De gick bra en liten stund,,

Sen tappade han fokus lite grann=)

På kvällen eftermiddan har vi bara tagit det lugnt o tänkte minsann fortsätta i samma lunk! Så skönt så =)
Trevlig onsdag alla glada!!!


Gaaaaah

Bil faan är ond!!! Lr helt jävla störd,, den startar ibland o ibland inte, den gör recis som den själv vill!!!!Jag hatar biljveln,, ursäkta mina svordommar, men blir så himla trött! Jag klarar mig inte utan bil... ://

Bilmekaniker sökes??!! Ngn som förstår sig på onda bilar.,, *snyft*

Har varit med I ut till stallet idag o de va jätteskojsigt =) D o Alex har vairt hemma hos mormor o morfar o våldgästat dom i ett par timmar....

nähä om man ska kasta sig ner i soffan o kramas lite då ra kanske;)

Tisdag...

Hann inte skriva ngt igår,, hade fullt upp med bilj*'vlen!!!
Lilleman o jag skulle åka o köpa skridskor till honom för dom skulle ha det på gympan idag, farmor va här o passade lilla "Budda" .. Vi hoppade in i bilen o åkte till sportson på bäckby,, in där o frågade... Men hur som helst så hade dom inga,, sen när jag skulle starta bilen.. Då funkade den inte!! Den ville helt enkelt inte starta,, cp bil!!!! Det slutade med att mamma fick komma o hämta oss,, snäll som hon är s¨å körde hon oss o köpa skridskor till lilleman oxå,, Hon betalade oxå,, Tack tack snälla mamma;)  Hade jåg fått bestämma hade vi parkerat bilen i svartån,, nää just ja den gick ju inte att starta....

Det slutade med att Helle o jag försökte få igång den med hjälp av telefon instruktioner från ett x-kex,, med startgas *suck* X till Helga in med gasen i burken vid insprutningen,, Helga????? o jag ännu mera nollad!!!
Allvarligt jag o bilar,,, vet inte ens vart man häller i spolarvätska,, fick fråga på statoil sist, he he
jag är blond!!!! Hlega kan de mesta men inte fasiken kunde hon iaf hitta luftburken ( kan ju lova att vi va på helt fel sida o tittade ha ha )
Vi fick iaf hämta en kille som hjälpte oss,, o i slutändan så bogserade dom bilen,, sånt kan Helga (inte jag!!)
Men då startade den sen gick den så hima fint hela vägen hem... Jag tror den är ond! om nu bilar kan vara det?!


Idag är de bvc som står på schemat,, vi ska låna Helgas bil, vågar faan ta min o bli stående med lilla Budda i den här kylan:(
Lite rädd för att bvc-tanten ska skrika rakt ut när hon ser Alex,, typ stopp barnet måste banta, ha ha! =)
Nä så illa ska det väl inte vara,,, i hope!

nää om man ska ta o sätta lite fart så man får ngt gkort innan det är dax att fara...

Söndag kväll..

Tänkte minsann vara lite duktig o kliva in hit o skriva ett avslutande inlägg!!! Jag kan jag;)

Vi har iaf varit iväg o köpte vagn idag blev en jättefin grön svart emmaljunga!! =)
Så fin så... Pappa som valde.. <3


 Lilla "toker" i sin nya fina vagn<3

Efter det så bar de iväg till biltema där jag inskaffade ett nytt batteri till bilf*n.. Så nu ska den väl iaf starta..
Får panik när den inte startar,, får panik när jag inte har bil överhuvudtaget.. man är så satans bortskämd...
Men som sagt va,, nu ska den väl starta!!!

Nähä om man ska återgå till att gosa lite i soffan!!!

Natti natt everyhopa=)

Februari

Så var det ny månad,, härligt!!! Ett steg närmare våren o lite värme!!
Börjar tröttna på den här kylan,, vill ha sol o värme =)

Lilla vilda bebina vaknade inatt igen, så tydligen var det bara ngt speciellt o väldigt tillfälligt med att sova hela nätter...  Känns lite tråkigt skulle ju verkligen vilja o behöva få sova hela nätter.. o lilla "budda" behöver verkligen inte äta på nätterna;)

Sitter här o ska samla lite kraft,, är på väg ut till stallet... Men fryser vi bara tanke på det *brrr*
Danne fick iaf ordning på min bil igår!! JIIIIIIIPPIIEEE!!!! Så nu har jag bil igen,,, underbara känsla!!! =)

Lilleman ska åka till Norberg på innabandy match, vi hade tänkt åka med men har så satans dåliga vinterdäck så har ingen lust att ge mig iväg med två barn i bilen så långt o med dåliga däck!!! Så vi blir hemma o han åker med en lagkompis... =)

Tänkte försöka komma iväg o köpa vagn idag iaf=)))


Nähä mot frukost bordet

RSS 2.0